ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΑΠΟ 11,50€ & ΗΛΙΑΚΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ 1,50€

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με:

    • Εταιρία ταχυμεταφορών. (Παράδοση σε 1 με 3 εργάσιμες εάν το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο και δεν πρόκειται για δυσπρόσιτη περιοχή όπως αυτή ορίζεται από την κάθε εταιρία ταχυμεταφορών). Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνά τα 10kg τότε την αποστολή αναλαμβάνει πρακτορείο μεταφορών (κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τα μεταφορικά κόστη σε περίπτωση που το βάρος ή ο όγκος της παραγγελίας ξεπερνα το όριο που ορίζει η εκάστοτε εταιρία ταχυμεταφορών.Το κόστος των μεταφορικών είναι 2,5€  (για παραγγελίες έως 50€).Εάν η παραγγελία σας είναι από 50€ και άνω τότε δεν επιβαρύνεστε με το κόστος των μεταφορικών.  Σε περίπτωση που επιλέξετε την αντικαταβολή ως μέθοδο πληρωμής, επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος αντικαταβολής 2,5€.
    • ΕΛ.ΤΑ. Ταχυδρομείο.(Παράδοση σε 3-5 εργάσιμες εάν το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο και δεν πρόκειται για δυσπρόσιτη περιοχή).Το κόστος των μεταφορικών είναι 2,5€  (για παραγγελίες έως 50€).Εάν η παραγγελία σας είναι από 50€ και άνω τότε δεν επιβαρύνεστε με το κόστος των μεταφορικών.  Σε περίπτωση που επιλέξετε την αντικαταβολή ως μέθοδο πληρωμής τότε ΔΕΝ επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος αντικαταβολής (το κόστος αντικαταβολής αφαιρείται στο τελευταίο σταδιο της παραγγελίας).
  • Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας σε ένα από τα φυσικά καταστήματά μας σε Κοζάνη και Γρεβενά χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.