Όροι χρήσης

Η εταιρία ELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών και χρηστών του ιστότοπου της και προστατεύει οποιαδήποτε δοθείσα πληροφορία. Η παρούσα δήλωση περί απορρήτου εξηγεί αναλυτικά πως χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση δεσμευόμαστε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών σας και δεν τα κοινοποιούμε σε τρίτους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - GDPR

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται με την καταχώρηση παραγγελίας είναι τα εξής: Ονοματεπώνυμο. Διεύθυνση, Τηλέφωνα, e-mail και η IP που καταχωρήθηκε η παραγγελία του χρήστη. Τα στοιχεία αυτά καταχωρούνται αυτόματα στο σύστημα CRP της εταιρίας μας (εκτός της IP του χρήστη) και στον χρήστη αποδίδεται αυτόματα ένας μοναδικός κωδικός Πελάτη. Όλα τα δεδομένα του CRP της εταιρίας μας καθώς και η βάση δεδομένων βρίσκονται σε εποπτευόμενο χώρο εντός της εταιρίας μας σε ιδιωτικό server χωρίς δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυο πέραν του εσωτερικού της επιχείρησης και προστατεύεται τόσο απο λογισμικό όσο και απο υλικό.

Με την καταχώρηση παραγγελίας ο χρήστης αποδέχεται τους παρόντες όρους χρήσης. Αποδέχεται επίσης το δικαίωμα της εταιρίας μας να επικοινωνήσει μαζί του μέσω e-mail ή μέσω τηλεφώνου στα τηλέφωνα που ο ίδιος έχει δηλώσει κατα την καταχώρηση της παραγγελίας του, για θέματα που αφορούν την αποστολή της παραγγελίας του ή οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση κριθεί απαραίτητη για την ομαλή ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελίας του αλλά όχι για διαφημιστικούς λόγους ή προσφορές.

 • Ο Πελάτης έχει δικαίωμα ενημέρωσης του για το σύνολο των δεδομένων του που έχουμε στην κατοχή μας, μπορεί να ζητήσει αντίγραφο των στοινείων του αποστέλλοντας email με το αίτημα του.
 • Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει κοινοποίηση των στοιχείων του ή μέρος αυτόν όποτε και όποιυ επιθυμεί υποβάλλοντας το αίτημα του μέσω email στην εταιρία μας.
 • Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να ζητήσει μόνιμη διαγραφή των στοιχείων του από την Βάση Δεδομένων μας υποβάλλοντας το αίτημα του μέσω mail στην εταιρία μας.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

Για περαιτέρω στοιχεία σχετικά με την λειτουργία του Skroutz Analytics και την σύμπνοιά της με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, μπορείτε να ανατρέξετε στο http://developer.skroutz.gr/analytics/privacy_policy/

 

Επιπρόσθετα για την άμεση online εξυπηρέτηση των καταναλωτών η εταιρεία μας έχει ενσωματώσει την υπηρεσία "MyLiveChat" υπο μορφή πρόσθετου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ο χρήστης καλείται να παρέχει τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο , email και το ερώτημα του ή να συνδεθεί μέσω Facebook ή Gmail παρέχοντας τα ίδια στοιχεία. Με την είσοδο του ο χρήστης παρέχει πληροφορίες τοποθεσίας (εφόσον αποδεχτεί τα cookies τοποθεσίας) και ιστορικό περιήγησης του στο site της εταιρίας μας με μοναδικό σκοπό την αμεσότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση του από τον υπάλληλο εξυπηρέτησης του live Chat της εταιρείας μας. Δεν συλλέγονται προσωπικά δεδομένα φορμών και ευαίσθητων πληροφοριών όπως κωδικοί, στοιχεία κάρτας κλπ. Τα στοιχεία που συλλέγονται (Ονοματεπώνυμο, ερώτημα, σελίδα περιήγησης)  είναι ορατά μόνον στον υπάλληλο της εταιρίας μας που είναι υπεύθυνος για την online εξυπηρέτηση των χρηστών της ιστοσελίδας μόνο όταν είναι ενεργή μη υπηρεσία του Live Chat διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα του My Live Chat με την έξοδο του χρήστη από την ιστοσελίδα της εταιρίας μας. Σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύονται και δεν γίνεται επεξεργασία αυτών των στοιχείων από την εταιρία μας, παραμόνο εφόσον ζητηθεί, γραπτώς, να πραγματοποιηθεί παραγγελία από τον πελάτη μέσω του My Live Chat.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και το Θεσμικό πλαίσιο εφαρμογής της μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο της Ευρωπαϊκής Ενωσης: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=EL 

 

Ο ιστότοπος www.mouratoglou.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και πώλησης προϊόντων της εταιρείας ELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. που εδρεύει στην οδό Θράκης 2 , στην Κοζάνη (ΑΦΜ: 094378057/ΔΟΥ:ΚΟΖΑΝΗΣ).


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Κεντρικό Κατάστημα:
Θράκης 2, Κοζάνη
Τηλεφωνικό Κέντρο: 24610-41822-3
Fax: 24610-41501

email: [email protected]

Υποκατάστημα Γρεβενών:
Δημοσθένους 12 & Ειρήνης (γωνία), Γρεβενά
Τηλεφωνικό Κέντρο: 24620-87583

Η πρόσβαση, η περιήγηση και η χρήση του ιστότοπου γενικά και ειδικά του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας ELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. με σκοπό την πραγματοποίηση των αγορών σας σε αυτό, γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη και υπόκεινται σε όλες τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Η είσοδος και η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας ELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. προϋποθέτει την αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, δηλώσεων και προϋποθέσεων καθόσον η περιήγηση αλλά και μόνη η υποβολή παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος συνιστά αυτοδικαίως την πλήρη και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και αποδοχή εκ μέρους του πελάτη/χρήστη, των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης/χρήστης που δεν συμφωνεί με τους παρόντες όρους, οφείλει να μην χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της παρούσας ιστοσελίδας και να μην πραγματοποιήσει οποιαδήποτε συναλλαγή.

Η ELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. ενημερώνει τουςπελάτες/χρήστες της ιστοσελίδας www.mouratoglou.gr μέσω της παρούσας ιστοσελίδαςγια οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους χρήσης, διατηρώντας παράλληλά το δικαίωμανα ανανεώνει ή να τροποποιεί μονομερώς οποτεδήποτε και οποιονδήποτε από τουςπαρόντες όρους και να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή. Οιπελάτες/χρήστες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη να ενημερώνονται μέσω τηςπαρούσας ιστοσελίδας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για οποιαδήποτε από τιςπροαναφερθείσες τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Οι τροποποιήσεις είναιδεσμευτικές και με την χρήση/συναλλαγή του ο πελάτης/χρήστης δηλώνει αυτοδικαίωςτην πλήρη και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και αποδοχή εκ μέρους του.

ΤΙΜΕΣ
Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%. Επισημαίνεται ότι οι τιμέςπου αναφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mouratoglou.gr αφορούν μόνο τιςαγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι τιμές των φυσικών καταστημάτων ELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. ενδέχεται να είναι διαφορετικές. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές με βάση τον ανταγωνισμό έναντι των υπολοίπων ηλεκτρονικών καταστημάτων.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η εταιρεία ELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. δεσμεύεται ως προςτην εγκυρότητα των βασικών χαρακτηριστικών των προϊόντων που διατίθενται μέσωτου ηλεκτρονικού καταστήματος με την επιφύλαξη τυχόν λαθών, τεχνικής ήτυπογραφικής φύσης που μπορεί να προκύψουν ακούσια ή εκ παραδρομής. Για κάθεεπιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 24610-41822-23.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η διαθεσιμότητα κάποιων προϊόντων ενδέχεται να επηρεαστεί από παράγοντες όπως οελάχιστος αναγκαίος χρόνος ενημέρωσης του συστήματος, τυχόν διακοπή λειτουργίαςτης ιστοσελίδας ή λόγω αυξημένης ζήτησης για κάποιο προϊόν που μπορεί ναεπηρεάσουν την γενικότερη διαδικασία αγοράς. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρείαELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. δεσμεύεται να καταβάλει κάθεπροσπάθεια για την διασφάλιση των συμφερόντων των πελατών και την άμεσηενημέρωση του συστήματος. Για κάθε επιπλέον πληροφορία και επιβεβαίωσηδιαθεσιμότητας για όποιο προϊόν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μαςτηλεφωνικά στο 24610-41822- 23.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Σε κάθε περίπτωση η παρουσίαση των προϊόντων προς πώληση στο ηλεκτρονικόκατάστημα www.mouratoglou.gr ενέχει χαρακτήρα πρόσκλησης προς τουςπελάτες/χρήστες με σκοπό την υποβολή κατάρτισης σύμβασης αγορών από απόστασηκαι δεν αποτελεί με οποιονδήποτε τρόπο δέσμευση από την πλευρά της εταιρείαςELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. για την διαθεσιμότητα και τηνεπάρκεια των προβαλλόμενων προϊόντων. Ωστόσο η εταιρεία ELECTROBOXΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση τωνπελατών/χρηστών σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας προϊόντος/προϊόντων. Η εταιρείαELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. δηλώνει ρητά ότι δεν φέρειουδεμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στουςπελάτες/χρήστες κατά την περιήγηση τους ή χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματοςwww.mouratoglou.gr.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη προσφορά δεν είναι χρησιμοποιημένα ούτεελαττωματικά. Οι προσφορές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημαwww.mouratoglou.gr είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα και δεν συνάδουν με τιςπροσφορές που ισχύουν στα φυσικά καταστήματα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η ιστοσελίδα www.mouratoglou.gr δίνει την δυνατότητα εγγραφής, ζητώντας όλα τααπαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται. Η διαδικασία εγγραφής γίνεται μέσα από ασφαλέςπεριβάλλον και όλα τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται από τα συστήματα τηςεταιρίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η παραγγελία προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1. Online παραγγελία: Μπορείτε να παραγγείλετε όλο το 24ωρο μέσα από τοπεριβάλλον του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Το μόνο που πρέπει να κάνετεείναι να αναζητήσετε και να τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας, το προϊόνπου επιθυμείτε. Έπειτα ολοκληρώστε τις αγορές σας πραγματοποιώντας εγγραφή, εισάγοντας τα στοιχεία σας που απαιτούνται. Στην συνέχεια μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

2. Μέσω τηλεφώνου: Καλώντας το Τηλεφωνικό μας κέντρο: 24610-41822- 23(Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 08:30 – 14:30 και Τρίτη Πέμπτη & Παρασκευή08:30-14:00 & 17:30 - 21:00, εκτός αργιών).Μην διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε.

3. Να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας που βρίσκεται κοντά σας στηνΚοζάνη ή τα Γρεβενά. Το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων θα σαςβοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν και θα σας λύσει όποιες απορίες έχετε.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14:00 ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ (ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ & ΚΥΡΙΑΚΗΣ) ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Οι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας είναι οι εξής:

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής) ή στοπλησιέστερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής.Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,5 € + τα έξοδα της αποστολής.

2. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας σε κάποιο από τα δυο φυσικά καταστήματα τηςεταιρείας ELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. στην Κοζάνη και τα Γρεβενά, χωρίςεπιπλέον επιβάρυνση.

3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ
377/47014373
GR0601103770000037747014373

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
5250-017105- 285
GR8701722500005250017105285

ALPHA
860-00- 2002-008304
GR1101408600860002002008304

EUROBANK
0026.0385.90.0200120027
GR9302603850000900200120027


ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε.

*Παρακαλούμε μετά την κατάθεση όλου του ποσού, να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσηςείτε με mail στο [email protected] είτε με FAX στο 24610-41501 και να επικοινωνήσετε μαζίμας για να επιβεβαιώσουμε την παραλαβή του.
Σημείωση: Η παραγγελίες αποστέλλονται όταν επιβεβαιωθεί η πληρωμή από την τράπεζα.

4. Πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας (Visa, MasterCard, Maestro,American Express) όλων των τραπεζών μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τραπεζας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 1. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφορών. (Παράδοση σε 1 με 3 εργάσιμες εάν το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο και δεν πρόκειται για δυσπρόσιτη περιοχή όπως αυτή ορίζεται από την κάθε εταιρία ταχυμεταφορών). Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνά τα 10kg τότε την αποστολή αναλαμβάνει πρακτορείο μεταφορών (κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.  Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τα μεταφορικά κόστη σε περίπτωση που το βάρος ή ο όγκος της παραγγελίας ξεπερνα το όριο που ορίζει η εκάστοτε εταιρία ταχυμεταφορών.
  Το κόστος των μεταφορικών είναι 2,5€ (για παραγγελίες έως 50€).Εάν η παραγγελία σας είναι από 50€ και άνω τότε δεν επιβαρύνεστε με το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που επιλέξετε την αντικαταβολή ως μέθοδο πληρωμής,επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος αντικαταβολής 2,5€.

 2. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας σε ένα από τα φυσικά καταστήματά μας σε Κοζάνη και Γρεβενά χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία ELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. καλύπτονται με εγγύηση καλής λειτουργίας. Τα προϊόντα που διαπιστώνονται ως ελλατωματικά εξ αρχής αντικαθίστανται με ίδιο προϊόν ή εφόσον αυτό δεν δύναται λόγω διαθεσιμότητας τότε γίνεται είτε αντικατάσταση με προϊόν ανωτέρων χαρακτηριστικών είτε επιστροφή χρημάτων με βάση την επιθυμία του πελάτη. Για προϊόντα τα οποία παρουσίασαν πρόβλημα λειτουργίας μέσα στον χρόνο της εγγύησης (ανάλογα με το είδος του υλικού και τον κατασκευαστή/διανομέα) γίνεται πρώτα έλεγχος στο ειδικό τμήμα της εταιρείας μας και έπειτα πραγματοποιείται είτε επισκευή είτε αντικατάσταση είτε εκδίδεται δωροεπιταγή ισόποσου ποσού για την αγορά άλλου προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία ELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. διασφαλίζει τα συμφέροντα των πελατών της και προσβέπει στην άμεση και πλήρη εξυπηρέτηση τους. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ/ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4 παρ.10 του ν.2251/1994 (ΦΕΚ 191 Α’/16Νοεμβρίου 1994) σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.Ζ1-891/30.8.2013), ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσειαναιτιολογήτως από την εξ αποστάσεως αγορά ενός προϊόντος εντός αποκλειστικήςπροθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Σε αυτό το πλαίσιο εντόςδεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής έχετε τηνδυνατότητα επιστροφής των αγορασθέντων προϊόντων μόνον εφόσον αυτάβρίσκονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση στην οποία και παρελήφθησαν και υπότην προϋπόθεση ότι συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα πουαποδεικνύουν τη συναλλαγή σας. Τα έξοδα για την επιστροφή προϊόντων μέσωταχυδρομείου, ταχυμεταφοράς ή μεταφορικής εταιρείας στον χώρο της εταιρείαςμας επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον αποστολέα/πελάτη. Επισημαίνεται ότι η ευθύνηαπώλειας, βλάβης ή καταστροφής του προϊόντος βαραίνει τον πελάτη μέχρι τηνπαραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης η προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών αρχίζει από την ημέρα κατά την οποία ο πελάτης αποκτά τηφυσική κατοχή των αγαθών ή από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτήςαποκτά τη φυσική κατοχή του τελευταίου αγαθού σε περίπτωση πολλώνπαραγγελθέντων από τον καταναλωτή σε μια παραγγελία. Προκειμένου ναασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης/επιστροφής οφείλετε πριν από την πάροδοτης σχετικής προθεσμίας να γνωστοποιήσετε την βούλησή σας για υπαναχώρησηεγγράφως στην εταιρεία ELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε.

Η εταιρεία ELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. δύναται να αρνηθεί την επιστροφή προϊόντων των οποίων η συσκευασία έχει ανοιχθεί ή έχουν παρουσιάσει ελάττωμα που οφείλεται σε κακή χρήση από πλευράς του πελάτη.Για ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης της παραγγελίας αλλά και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την επιστροφή προϊόντων, καλέσετε το Τηλεφωνικό κέντρο: 24610-41822 (εσωτερικό 2).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Η Εταιρία ELECTROBOX ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε. σεβόμενη ταπροσωπικά δεδομένα των πελατών της, έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε ναεξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια στην ιστοσελίδα της. Τα στοιχεία τωνπελατών όπως όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ, θεωρούνται απόρρητα και δενχρησιμοποιούνται από τρίτους. Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοιέχουν πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα και μόνο όταν αυτό κριθεί απαραίτητο όπως γιαπαράδειγμα για την διεκπεραίωση μιας παραγγελίας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Για οποιεσδήποτε άλλες απορίες ή αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με τηνπαραγγελίας σας ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να καλέσετε το Τηλεφωνικόκέντρο: 24610-41822

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ
Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις καθώς και η χρήση της παρούσαςιστοσελίδας διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά που σχετίζεται μετη χρήση ή/και το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας θα επιλύεταιαποκλειστικά από τα Δικαστήρια της Ελλάδας.

COOKIES
Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύουν πληροφορίες στον υπολογιστή, την τηλεόραση,το κινητό τηλέφωνο ή κάποια άλλη συσκευή σας δίνοντας τη δυνατότητα στον φορέα που τατοποθέτησε στη συσκευή σας να σας αναγνωρίζει σε διαφορετικές τοποθεσίες web, υπηρεσίες,συσκευές ή/και περιόδους περιήγησης. Τα cookies εξυπηρετούν πολλούς χρήσιμους σκοπούς. Γιαπαράδειγμα:

 • Τα cookies μπορούν και θυμούνται τα διαπιστευτήρια σύνδεσης έτσι ώστε να μην πρέπει να ταεισάγετε κάθε φορά που συνδέεστε σε μια υπηρεσία.

 • Τα cookies βοηθούν και εμάς αλλά και τρίτους να κατανοήσουμε ποια τμήματα των υπηρεσιώνμας είναι περισσότερο δημοφιλή καθώς μας βοηθούν να βλέπουμε ποιες σελίδες και ποιεςλειτουργίες επισκέπτονται οι χρήστες και πόσο χρόνο περνούν σε αυτές. Μελετώντας αυτού τουείδους τις πληροφορίες, μπορούμε να προσαρμόζουμε καλύτερα τις υπηρεσίες και να σαςπαρέχουμε καλύτερη εμπειρία.

 • Τα cookies βοηθούν και εμάς αλλά και τρίτους να κατανοήσουμε ποιες διαφημίσεις έχετε δειώστε να μην λαμβάνετε την ίδια διαφήμιση κάθε φορά που έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία.

 • Τα cookies βοηθούν και εμάς αλλά και τρίτους να σας παρέχουμε σχετικό περιεχόμενο καιδιαφημίσεις συλλέγοντας πληροφορίες σχετικά με τη χρήση εκ μέρους σας των Υπηρεσιών μαςκαι άλλων τοποθεσιών web και εφαρμογών.

Όταν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web για πρόσβαση στις Υπηρεσίες,μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ώστε να δέχεται όλα τα cookies, να απορρίπτειόλα τα cookies ή να σας ειδοποιεί όταν γίνεται αποστολή cookies. Κάθε πρόγραμμα περιήγησηςείναι διαφορετικό. Μεταβείτε στο μενού «Βοήθεια» του προγράμματος περιήγησης πουχρησιμοποιείτε για να μάθετε πώς να μεταβάλλετε τις προτιμήσεις των cookies. Το λειτουργικόσύστημα της συσκευής σας ενδέχεται να περιέχει επιπλέον ρυθμίσεις ελέγχου για cookies. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ορισμένες Υπηρεσίες ενδέχεται να έχουν σχεδιαστεί ώστε ναλειτουργούν με χρήση cookies και η απενεργοποίηση των cookies ίσως επηρεάσει τη δυνατότητάσας να χρησιμοποιείτε τις εν λόγω Υπηρεσίες ή συγκεκριμένο τμήμα αυτών.